Ontplooi je sterke punten

Coaching

Als professional is het fijn om met iemand te kunnen sparren, onderzoeken wat er allemaal is en vraagstukken eens van een objectieve kant te bekijken. Wat ontdek ik aan mijn eigen houding, gedrag en wat is de impact op de ander waarmee ik werk en leef? Pak ik de zaken goed aan in mijn team, wat is mijn rol en hoe vervul ik die? Wij bieden intensieve trajecten bij urgente vragen, maar bieden ook mooie ‘onderhoudstrajecten’, waarbij je naar wens en behoefte een spiegel krijgt aangeboden. Noem het je eigen APK waarbij er aandacht is voor vertraging en reflectie. Zo zorg je dat je fit en helder blijft. Onze coaches hebben brede ervaring in het bedrijfsleven en kennen de dynamiek en spanningsvelden binnen organisaties als geen ander.

Neem contact op

Training Samen stappen zetten

Als organisatie wil je samen stappen zetten en dit kun je o.a. doen door samen te werken en doelen te stellen. Trainingen die wij bieden...

Leiderschap De juiste dingen doen

Wat is wijsheid? Als leider wil je graag het juiste doen. Beslissingen, ideeën bedenken en richting geven zijn zaken waar je dagelijks...

Cultuur Bepalende invloeden

Cultuur bouwen we zorgvuldig, stap voor stap en vaak onopgemerkt door de jaren heen op met elkaar. Er zijn veel invloeden...