Weishijd

Aangenaam!

Ons team bestaat uit senior coaches, trainers, verandermanagers en mediators die allemaal een achtergrond vanuit het bedrijfsleven en/of de zorg hebben. Hierdoor weten zij de aansluiting te maken met de realiteit binnen uw organisatie.

Thessa
van Rhee

Directeur, Senior Coach & Trainer

Rijnder
Schaap

Senior Coach & Trainer

Peter
Haagmans

Senior Coach & Trainer

Partner worden?

Lees verder voor meer info

onze klanten aan het woord

  • “Het coaching traject heeft mij een duidelijk en bewuster beeld gegeven over mijn rol binnen de organisatie. Ik verplaats me nu beter in verschillende situaties en ben goed in staat om mijn taken/opdrachten samen en op gelijkwaardig niveau uit te voeren door gerichte samenwerking. De groep waarmee ik samenwerk is hechter geworden. Door de teamcoaching is meer samenhang ontstaan waardoor we als groep beter in staat zijn onze kennis te delen en diverse doelen te bereiken.”

  • “Het mooiste wat mij is overkomen door de coachende gesprekken is het ervaren van echte verbinding met mensen. Waarbij mijn gesprekken steeds oprechter en waardevrijer zijn. Ik ben er nog niet, maar met alle aangeboden handvatten gaat het met zeker lukken om te blijven ontwikkelen en te groeien!”

  • “De coaching helpt mij mijn vaste denkwijze en handelswijze te bekijken met een nieuwe blik en reikt mij alternatieven ervoor aan. Zo stelt de coach mij in staat mezelf te verbeteren”.

  • “Wat heeft mij een coachingstraject gebracht? Bevestiging: je weet wie je bent, je denkt te weten hoe je overkomt op anderen, je weet waar je goed in bent, maar weet ook dat er nog ruimte is voor verbetering. Én dan komt het moment dat je een volgende stap mag zetten in je carrière. Waardoor je nog een keer goed naar jezelf wil kijken. De coach heeft me meer inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik te bieden heb en hoe ik meer uit mezelf kan halen. Ze heeft me daarmee voorbereidt om de volgende stap tot een succes te maken.”

  • “Onze afdeling is zowel individueel als in groepsverband begeleidt. De coach/trainer heeft ons laten zien hoe ons eigen gedrag invloed heeft op de samenhang van de groep, op onze eigen positie in de groep en de acceptatie van de groep. Onze coach heeft in tegenstelling tot andere coaches een rol gekozen die eerder op de achtergrond dan op de voorgrond was, waardoor wij heel duidelijk het gevoel hebben de verandering zelf in de hand te hebben en daarmee duidelijk gemaakt dat we dit in de toekomst ook zelf kunnen beïnvloeden.“