Volgens WikiPedia

Wat is Weishijd?

Bron: Wikipedia

Wikipedia

Weishijd is een hands on adviesbureau die organisaties in de breedste zin ondersteunt met complexe vraagstukken. Dit kan zijn het begeleiden van complexe, veelal strategische, samenwerkingen, of begeleiden van fusies, sterke groei, verandering van strategische koers of besturingsfilosofie, maar ook uitdagingen die ontstaan door hedendaagse actuele vraagstukken zoals inclusie en diversiteit.

Wij werken met rijke inzichten vanuit de psychologie, antropologie, systeemtheorie en filosofie en zijn specialisten op het vlak van leiderschap, groepsdynamica en persoonlijke ontwikkeling.

Weishijd is het zusje van BusinessBuilding (link) waar wij ons richten op het ondersteunen van veelal profit organisaties op blijvende resultaat verbetering en leiderschap.

Een greep uit de organisaties waar wij opdrachten voor hebben uitgevoerd: ROC Midden Nederland, OPPstap Zorg & Welzijn, Breederode Hogeschool, Drenthe College, Prisma Zorg, Dichterbij, Unik, Gemeente Den Haag, Gemeente Amsterdam, Logic Medical, D&B Facility Group etc.