Thessa van Rhee

Thessa is in 2005 begonnen met ondernemen. Ze is gestart met een organisatie welke zich richtte op alle vlakken van tijdelijk management support op basis van interim management. In de loop der jaren is dit door en met kundige collega’s uitgegroeid naar hét instituut voor ondernemen, leiden en veranderen: Weishijd.

Thessa is een veelzijdige ondernemer was naast haar activiteiten binnen Commess en BusinessBuilding o.a. eigenaar van een horecaonderneming en een IT bedrijf. Zij beschikt over een schat aan ervaring door de vele rollen die zij vervult en de diverse niveaus waarop zij actief is en is geweest. Ze werkte o.a. directeur, verander- en interimmanager, coach en trainer voor diverse organisaties en ze heeft organisaties en business units begeleid, opgezet en uitgebouwd. Ze is actief in zowel profit als non-profit omgevingen.

Binnen Weishijd zet zij haar kennis en ervaring ten volle in als organisatieadviseur, coach/trainer en verandermanager. Zij begeleidt individuen en teams op een intense en persoonlijke wijze naar een groter zelfbewustzijn waardoor gewenste resultaten worden behaald.

In de afgelopen 18 jaar heeft ze naast het o.a. geven van haar leiderschapsprogramma, begeleiden/adviseren van management teams/ directies ook vele complexe strategische programma’s begeleid in de rol van strategisch programma manager.

Neem contact op met Thessa
E-mail trhee@weishijd.nl
Telefoon 06 – 47 34 22 93
LinkedIn Bezoek profiel

”Als er weer een container vast ligt in het Suez kanaal, dan moeten ze gewoon Thessa bellen”