Thessa van Rhee

Thessa is in 2005 begonnen met ondernemen. Ze is gestart met een organisatie welke zich richtte op alle vlakken van tijdelijk management support op basis van interim management. In de loop der jaren is dit door en met kundige collega’s uitgegroeid naar hét instituut voor ondernemen, leiden en veranderen: Weishijd.

Thessa is een veelzijdige ondernemer en is o.a. eigenaar van een horecaonderneming en tot voor kort een IT bedrijf. Zij beschikt over een schat aan ervaring door de vele rollen die zij vervult en de diverse niveaus waarop zij actief is en is geweest. Ze werkte o.a. als marketing en salesmanager, verander- en interimmanager, coach en trainer voor diverse organisaties en ze heeft bedrijven en business units begeleid, opgezet en uitgebouwd. Ze is actief in zowel profit als non-profit omgevingen.

Binnen Weishijd zet zij haar kennis en ervaring ten volle in als coach, trainer en verandermanager op het vlak van (persoonlijk) leiderschap. Zij begeleidt individuen en teams op een intense en persoonlijke wijze naar een groter zelfbewustzijn waardoor de prestaties toenemen. Specialisme: leiderschap & zelforganisatie.

Neem contact op met Thessa
E-mail trhee@weishijd.nl
Telefoon 06 – 47 34 22 93
LinkedIn Bezoek profiel

”Thessa bezit de gave om je zelf tot inzichten te laten komen, waardoor dit echt landt bij de mensen die met haar een traject aangaat. Thessa doet dit voor individuen en groepen, ze is een aanwinst voor ieder die wil investeren in zichzelf of een organisatie.”