Profiel uitgebreid

Aan de werkwijze van Thessa ligt de volgende visie ten grondslag. Met inzet alleen komt een medewerker er niet. Door gestelde doelen te bereiken of te overschrijden (individueel en als team) groei en ontwikkel je en kun je bijdragen aan een succesvolle organisatie. Puur/authentiek zijn, eerlijk zijn tegenover jezelf en de organisatie is belangrijk. Niet alleen de pluspunten benoemen, maar ook de drive hebben om aan de minpunten te willen bouwen en werken. Dit brengt organisaties en haar medewerkers naar een hoger niveau en goede, blijvende commerciële resultaten zijn het resultaat.

Neem contact op met Thessa
E-mail trhee@businessbuilding.nl
Telefoon 06 – 47 34 22 93
LinkedIn Bezoek profiel

Positief denken en blijven motiveren is de basis van een gezonde commerciële hartslag.

Expertisegebieden

  • Individuele coaching
  • Team coaching
  • Persoonlijk leiderschap programma
  • Verandermanagement
  • Organisatieadvies

Passie

Succes is een keuze! Met haar onvermoeibare enthousiasme en creativiteit laat Thessa zien dat met behulp van eigen inzicht en wilskracht alles mogelijk is. Een project aangaan met Thessa betekent fundamenteel veranderen op basis van authentieke karakters en harde cijfers.

Achtergrond

Thessa is in 2010 partner geworden van BusinessBuilding. Daarvoor was zij directeur-eigenaar van Commess. Een organisatie die zich richt op alle vlakken van tijdelijk management support op basis van interim management. Thessa is een veelzijdige ondernemer en is o.a. eigenaar van een horecaonderneming en een IT bedrijf, daarnaast zet zij haar kennis en ervaring ten volle in als coach en trainer op het vlak van persoonlijk leiderschap. Zij begeleid individuen en teams naar een groter zelfbewustzijn waardoor de prestaties toenemen.

Thessa beschikt over een schat aan ervaring door de vele rollen die zij vervult en de diverse niveaus waarop zij actief is en is geweest. Ze werkte als marketing en salesmanager voor diverse organisaties en ze heeft bedrijven en business units opgezet en uitgebouwd.