Peter Haagmans

Peter heeft in 2014 de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet. Met zijn kennis en ervaringen opgedaan in diverse management functies in de retail-en facilitaire branche en de laatste drie jaren als ondernemer, heeft hij als trainer & coach meerdere organisatie geadviseerd en begeleid en daarbij de noodzakelijke veranderingen weten te realiseren.

Geïnspireerd door de mensen met wie hij samenwerkt zoekt Peter naar hun ambities en drijfveren. Zijn nieuwsgierigheid bij de vele praktijkopdrachten gaven hem het inzicht dat het creëren van persoonlijke groei van mensen essentieel is om organisaties succesvoller te maken. Vanuit zijn persoonlijke  missie lerende organisaties te creëren, werkt hij aan de ontwikkelbehoefte van individuen en teams. Het huidige gedrag en vaardigheden worden door hem op de proef worden gesteld en hij daagt zichzelf en de mensen met wie hij samenwerkt continue uit om te blijven ontwikkelen. Dit leidt uiteindelijk tot de gewenste verandering en daar ligt een gemeenschappelijk doel.

Binnen Weishijd stimuleren wij het ondernemerschap en bieden ondersteuning aan mensen die bereid zijn om tijd in zichzelf en hun team te steken. Door met lef gewoontes te doorbreken en vanuit een ander perspectief naar hun eigen gedrag en dat van de mensen binnen de organisatie te kijken, realiseren zij ook daadwerkelijk (persoonlijke) groei.

Neem contact op met Peter
E-mail phaagmans@weishijd.nl
Telefoon 06 – 83 94 79 12
LinkedIn Bezoek profiel

Peter is een uitstekende coach. Hij heeft ons in een aantal sessies tips en trucs bijgebracht om onze slagkracht te vergroten. Dit heeft gezorgd voor een interne herbezinning om verdere groei van ons bedrijf vorm te geven.”

Peter Haagmans